Controleer uw inschrijving

Lees s.v.p. de onderstaande informatie m.b.t. uw inschrijving goed door en controleer s.v.p. uw gegevens nogmaals voordat u definitief op "nu inschrijven" klikt.

Vul al uw gegevens in op onderstaand formulier

Voor een goede verwerking van uw inschrijving is het belangrijk dat u ondertaand formulier volledig en correct invult.

Klik op verzenden .... en uw inschrijving wordt naar onze coördinatoren verzonden

U bent ingeschreven voor de door u gewenste cursus. U ontvang circa 1 week voor aanvang van uw cursus van ons bericht over de doorgang.

Schrijf u nu in voor één van onze cursussen of lezingen.

Via onderstaand webformulier kunt u zich inschrijven voor één van onze cursussen of lezingen.

Doorgang cursussen

Om te kunnen beslissen of een cursus door kan gaan, is het noodzakelijk dat u zich tijdig opgeeft!

Uw aanmelding dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de (eerste) cursusdatum bij ons binnen te zijn. Voor de taalcursussen is dit 13 september 2017!

Wilt u inschrijven binnen 7 dagen voor aanvangsdatum van de cursus?

Neemt u dan eerst contact met de betreffende cursuscoördinator van de cursus per e-mail of bel ons op telefoonnummer 06 - 22 37 21 19 om te informeren of de cursus van uw keuze doorgang zal hebben.

MEEDOEN aan sociaal, culturele en sportieve activiteiten.

Inwoners van de gemeente Nijkerk met een laag inkomen kunnen een bijdrage van de gemeente ontvangen voor kosten die verband houden met sport, cultuur en vorming.

De bijdrage bedraagt maximaal € 150 per gezinslid per kalenderjaar. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om cursusgelden, cursusmateriaal, aanschaf boeken, etc.

Op de afdeling Samenlevingszaken van de gemeente Nijkerk of via de website www.nijkerk.eu, kunt u informatie hieromtrent opvragen.

Inschrijfformulier 2017 - 2018

Voor een correcte aanmelding vult u s.v.p. alle velden in! Uw e-mailadres gebruiken wij alleen voor het bevestigen van de doorgang van uw cursus. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen dan moet u zich hiervoor apart inschrijven.

Belangrijk om te weten:

Na het correct verzenden van het formulier wordt het formulier automatisch geleegd en verschijnt er een melding onder het nu lege inschrijfformulier, dat uw inschrijving is verstuurd. U ontvangt geen automatische e-mail van uw inschrijving!

Indien het verzenden niet lukt kijkt u dan even goed alle velden na of deze correct zijn ingevuld. Er wordt een melding gegeven welke velden volgens ons systeem niet goed ingevuld zijn. De melding verschijnt naast het veld dat niet correct is ingevuld.

U krijgt circa 1 week voor aanvang van uw cursus definitief te horen of de cursus wel of niet doorgang zal vinden. Heeft u niets ontvangen, stuurt u dan s.v.p. een e-mail naar de cursuscoördinator van de betreffende cursus.

Extra informatie invullen als u zich aanmeld voor een Taalcursus of een EHBO cursus:

Wilt u bij een taalcursus aangeven wat uw ervaring is met deze taal. Zo kan de docent beter inspelen op het niveau van alle cursisten.

De aanvullende gegevens voor de EHBO cursussen zijn noodzakelijk in verband met het officieel erkende EHBO diploma of certificaat dat u ontvangt na afsluiten van deze cursussen.

De heer
Mevrouw

de cursusvoorwaarden

Ik ga akkoord met bovenstaande incasso machtiging

Geen ervaring
Middelbare school (geruime tijd terug)
Ik ga regelmatig naar een land waar deze taal wordt gesproken
Recent 1 jaar les
Recent 2 jaar les
Recent 3 of meer jaar les
Anders (vul uw ervaring met deze taal in bij het opmerkingen vak onderaan dit formulier)

Belangrijk om te weten:

U ontvangt geen automatische e-mail van uw inschrijving!

U ontvangt circa 1 week voor aanvang van uw cursus definitef te horen over de cursusdoorgang zal vinden of niet. Heeft u niets ontvangen stuurt u dan s.v.p. een e-mail naar de cursuscoördinator van de betreffende cursus.

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!

Errata

ten opzicht van het verspreidde cursusprogrammaboekje 2017 / 2018

Fotografie voor Beginners 13 september = vol

Er is een extra basiscursus op 18 september gestart.

Errata Cursustijden Spaans en Frans / Italiaans 4e jaar

In het cursusprogrammaboekje bij het overzicht van de taalcursussen zijn een aantal fouten geslopen qua lestijden bij Frans en Spaans. Bij Italiaans geven wij de jaargangen 1, 2, 4 en gevorderd (dus geen 3e jaar). Op de website staan wel de juiste tijden vermeld. Klik hier voor het correcte volledige overzicht voor 2017-2018 .

Errata prijs EHBO aan kleine kinderen niet correct.

In het cursusprogramma dat huis aan huis verspreid is , is per abuis bij de cusus EBHO aan kleine kinderen een verkeerde prijs geplaatst. De correcte prijs is € 85, zoals ook op onze website vermeld.

Van de volgende cursussen is de startdatum en daarmee de inschrijfperiode verlengt:

• Engels 3e jaar (inschrijven is nog mogelijk) - 24 oktober 2017 (startdatum gewijzigd!)
  • Frans 2e jaar (inschrijven is nog mogelijk) - 25 oktober 2017 (startdatum gewijzigd!)
  • Duits 1e jaar (inschrijven is nog mogelijk) - 25 oktober 2017 (startdatum gewijzigd!)
  • Duits 2e jaar (inschrijven is nog mogelijk) - 25 oktober 2017 (startdatum gewijzigd!)