Cursuslocaties

Onze Locaties

Wij hebben geen eigen locatie maar maken gebruik van diverse locaties in Nijkerk.

De meeste van onze curussen en lezingen vinden plaats in het VMBO gebouw van het Corlaer College. Wist u dat dit gebouw beschikt over een lift en daardoor goed toegangelijk is voor mensen in een rolstoel of slecht ter been?

Daarnaast maken wij dit seizoen ook gebruik van de Bibliotheek Nijkerk, Basisschool de Koningslinde en de Bundel.

Een goede locatie verhoogt het leerplezier!

Corlaer College

De Volksuniversiteit Nijkerk maakt voor het grootste deel van haar cursussen gebruik van het VMBO gebouw van het Corlaer College.

Op dinsdag en woensdag worden hier onze (taal)cursussen en lezingen gegeven. Door de digiborden en Internet toegang kunnen onze docenten hun lesstof op aantrekkelijke wijze aan de cursisten overbrengen.

Als cursist vragen wij u gebruik te maken van de achteringang van het VMBO gebouw van het Corlaer College (dit is bereikbaar via de Vlinderlaan). Er is (beperkte) parkeergelegenheid op het terrein van het Corlaer College. U kunt ook parkeren bij de Boni en dan via het fietspad en het bruggetje bij de ingang komen. Uiteraard is het Corlaer College ook goed per fiets bereikbaar.

Op onze lesdagen is ook één van onze eigen concierges aanwezig. Hij voorziet uit graag van een kopje koffie of thee (tegen kleine vergoeding).

Adres:

Corlaer College

Ds. Kuypersstraat 3

3863 CA Nijkerk

Ingang: achterzijde VMBO gebouw (via de Vlinderlaan)

De Koningslinde

Voor onze informatie avond en de cursus Minfulness maken wij gebruik van Basisschool de Koningslinde.

De Koningslinde

Larixlaan 86

3862 EV Nijkerk

De Bundel

De EHBO cursussen welke wij samen met de EHBO verening Nijkerk aanbieden, vinden plaats in de Bundel.

“De Bundel”

Havenstraat 5a

3861 VS Nijkerk

Dit jaar hebben een samen met de bibliotheek Nijkerk een leuk programma van lezingen opgezet o.a. over creatief schrijven in het kader van het event "Heel Nijkerk Schrijft" en organiseren we samen thema lezingen met aansluitend een film vertoning.

3861 BK NIJKERK

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!