Startdatum cursus

Engels gevorderden 19.30 - 21.00 uur

Woensdag 10 oktober 2018

Engels 1e jaar - start niet wegens te weinig aanmeldingen

Let op gewijzigde startdata Engels gevorderden!

Corlaer College

Ds. Kuypersstraat 3

3863 CA Nijkerk

Ingang: achterzijde VMBO gebouw (via Vlinderlaan)

Cursusprijs & Inschrijven

Cursusprijs € 200,00

10 of meer cursisten = 22 lessen

8 of 9 cursisten = 18 lessen

Welcome!

Engels is al jaren een vertrouwde taal bij de Volksuniversiteit Nijkerk. Voor het cursusjaar 2018-2019 bieden wij drie niveaus aan.

Engels 1e jaar

Ook al staat het plezier centraal bij het leren van een taal, toch wordt er verwacht dat u minimaal een uur per week besteedt aan het leren van woordjes, het maken van oefeningen en het voorbereiden van opdrachten. Met deze investering in tijd zult u merken dat u de taal steeds beter begrijpt en beheerst.

We gebruiken Fairway I van uitgeverij Intertaal (ong. € 31,50 per boek ). Fairway 1 is een tekst- en werkboek dat gebundeld is in 1 uitgave. Praktisch en overzichtelijk!

Engels 2e jaar

Het tweede jaar Engels is geschikt voor mensen die al enige kennis van het Engels bezitten. We gebruiken ook tijdens deze cursus de uitgave Fairway I van uitgeverij Intertaal (ong. € 31,50 per boek). Heeft u het afgelopen cursusseizoen Engels 1e jaar reeds gevolgd bij ons, dan hoeft u voor de cursus Engels 2e jaar dus geen lesmethode meer aan te schaffen!

Engels gevorderden

De cursus Engels gevorderden is geschikt voor mensen die al een goede basiskennis van het Engels bezitten. We gebruiken Fairway II van uitgeverij Intertaal (ong. € 31,50 per boek ).

Uw cursusmateriaal voor Engels dient u zelf te bestellen.

Wacht u s.v.p. met bestellen van uw cursusmateriaal tot u zeker weet dat uw cursus doorgang zal hebben. Hieronder een overzicht met een indicatie van de kosten van het cursusmateriaal. U kunt uw cursusmateriaal o.a. bestellen bij Intertaal.

Boek

1e & 2e jaar

Fairway I

Gevorderden