Nederlands (op aanvraag)

Startdatum cursus

Op aanvraag. Allen mogelijk voor groepen vanaf 8 personen.

Corlaer College

Ds. Kuypersstraat 3

3863 CA Nijkerk

Ingang: achterzijde VMBO gebouw (via Vlinderlaan)

Cursusprijs & Inschrijven

Cursusprijs € 200,00

10 of meer cursisten = 22 lessen

8 of 9 cursisten = 18 lessen

Nederlands (wordt alleen op aanvraag aangeboden)

De VUN heeft in het nabije en verre verleden diverse cursussen Nederlands aangeboden. Zowel voor anderstaligen als voor laaggeletterden.

Nederlands (voor anderstaligen)

Af en toe krijgen wij de vraag of wij ook Nederlands voor anderstaligen of Nederlands voor laaggeletterden aanbieden.

De afgelopen jaren hebben wij een cursus Nederlands voor Anderstaligen op ons programma gehad. Gezien de geringe inschrijvingen van de afgelopen 2 jaar, hebben wij besloten deze cursus alleen nog op aanvraag aan voor groepen vanaf 8 personen en maximaal 16 personen aan te bieden.

Ook kunnen wij cursussen voor laaggeletterden (iets wat we in het verleden ook al eerder hebben gedaan) of een opfris cursus Nederlands verzorgen. Hiervoor geldt ook dat wij dit alleen op aanvraag doen en vanaf een groep bestaande uit minimaal 8 personen en maximaal 16 personen.

Meer informatie hierover kunt u verkrijgen via ons secretariaat of bij het Taalhuis in de Bibliotheek Nijkerk.

Algemene informatie m.b.t. onze cursussen en lezingen

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten