Cursuslocaties

Onze Locaties

Wij hebben geen eigen locatie maar maken gebruik van diverse locaties in Nijkerk.

De meeste van onze curussen vinden plaats in het VMBO gebouw van het Corlaer College. Wist u dat dit gebouw beschikt over een lift en daardoor goed toegangelijk is voor mensen in een rolstoel of slecht ter been?

Daarnaast maken wij dit seizoen ook gebruik van de Bibliotheek Nijkerk voor onze lezingen en en de Bundel voor de EHBO cursussen. Voor onze wijn en drank avonden bent u welkom bij Wijnhandel en Slijterij 'De Moor'

Een goede locatie verhoogt het leerplezier!

Corlaer College

De Volksuniversiteit Nijkerk maakt voor het grootste deel van haar cursussen gebruik van het VMBO gebouw van het Corlaer College.

Op dinsdag en woensdag worden hier onze taalcursussen en korte cursussen gegeven. Door de digiborden en Internet toegang kunnen onze docenten hun lesstof op aantrekkelijke wijze aan de cursisten overbrengen.

Als cursist vragen wij u gebruik te maken van de achteringang van het VMBO gebouw van het Corlaer College (dit is bereikbaar via de Vlinderlaan). Er is (beperkte) parkeergelegenheid op het terrein van het Corlaer College. U kunt ook parkeren bij de Boni en dan via het fietspad en het bruggetje bij de ingang komen. Uiteraard is het Corlaer College ook goed per fiets bereikbaar.

Op onze lesdagen is ook één van onze eigen concierges aanwezig. Hij voorziet uit graag van een kopje koffie of thee (tegen kleine vergoeding).

Adres:

Corlaer College

Ds. Kuypersstraat 3

3863 CA Nijkerk

Ingang: achterzijde VMBO gebouw (via de Vlinderlaan)

Dit jaar hebben een samen met de bibliotheek Nijkerk een leuk en zeer uitgebreid programma van lezingen opgezet. Alle lezingen die plaatsvinden in de Bibliotheek zijn gegarandeerd van doorgang!

3861 BK NIJKERK

De Bundel

De EHBO cursussen welke wij samen met de EHBO verening Nijkerk aanbieden, vinden plaats in de Bundel.

“De Bundel”

Havenstraat 5a

3861 VS Nijkerk

Wijnhandel slijterij 'De Moor'

In het seizoen 2018/2019 organiseren wij samen met Wijnhandel slijterij de Moor een aantal avonden waar u meer kunt leren over wijn en sterke dranken als whisky en/of congac. Deze avonden zullen plaatsvinden aan de proeftafel bij Wijnhandel slijterij 'De Moor'.

Wijnhandel slijterij 'De Moor'

Gasthuisstraat 2

3861 BS Nijkerk

Uiteraard komt u deze avonden op de fiets, toch???

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!