Cursusvoorwaarden

Cursusvoorwaarden VUN

Cursusvoorwaarden

Oud-cursisten die een vervolgcursus willen volgen, moeten zich opnieuw opgeven. Bij onvoldoende deelname kan een cursus worden geannuleerd of aangepast in cursusduur. U hoort dit 5 tot 7 werkdagen voor aanvangsdatum van de cursus.

Inschrijven en Betaling

Inschrijven voor een cursus of lezing kan alleen via onze website en door betaling van het cursusgeld via iDeal of Creditcard (mastercard/visa). Als een cursus/lezing niet door kan gaan wegens te weinig deelname of overmacht dan zal de Volksuniversiteit Nijkerk het volledige bedrag aan u restitueren.

Restitutie cursusgeld

Inschrijvingen kunnen alleen worden geannuleerd  in geval van ernstige ziekte, ziekenhuisopname of verhuizing buiten de regio. In dergelijke gevallen zal, na overleg met het bestuur, bij terugbetaling van het cursusgeld administratiekosten ad € 7,50 in mindering worden gebracht plus de kosten van de reeds gevolgde lessen. Indien het bestuur van de Volksuniversiteit Nijkerk in geval van overmacht een cursus tussentijds moet beëindigen, vindt restitutie naar verhouding plaats.

Aansprakelijkheid

Het bestuur van de Volksuniversiteit Nijkerk behoudt zich het recht voor - indien noodzakelijk - een cursus op een andere locatie en/of onder leiding van een andere docent(e) te doen plaatsvinden. Verder stelt het bestuur zich niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, alsmede voor vermissing van persoonlijke goederen, door welke oorzaak dan ook ontstaan, tijdens de van haar uitgaande activiteiten of in de door haar gehuurde ruimten. Deelname aan deze activiteiten is voor eigen risico.

Studieboeken Taalcursussen

Het bestuur van de Volksuniversiteit Nijkerk maakt u erop attent dat iedere cursist zijn/haar eigen boeken moet bestellen. Tenzij anders aangegeven bij de cursus omschrijving. Dit is mogelijk via de boekhandel, internet of de docent(e). Met nadruk adviseren wij u met bestellen te wachten, totdat u zeker weet dat uw cursus doorgaat.

Aantal Lessen Taalcursussen

Onze taalcursussen bestaan uit 22 lessen indien er 10 of meer cursisten deelnemen. Bij minder dan 10 deelnemers zijn wij genoodzaakt om het aantal lessen terug te brengen naar 18 lessen. Bij minder dan 8 cursisten bepaalt het bestuur of de cursus doorgang zal hebben en hoeveel lessen dit zal bedragen. Uiteraard wordt u hier vooraf over geïnformeerd.

Vakanties schooljaar 2019/2020

Wij volgen met onze lessen de schoolvakanties van regio midden Nederland van het Corlaer College:

Vakantie

Herfstvakantie

19 oktober 2019 - 27 oktober 2019

Kerstvakantie

21 december 2019 - 05 januari 2020

Open dag Corlaer College

28 januari 2020

Voorjaarsvakantie

22 februari 2020 - 01 maart 2020

Meivakantie

20 april 2020 - 03 mei 2020

11 juli 2020 - 23 augustus 2020

Gebruiksregels website

De Volksuniversiteit te Nijkerk, heeft de volgende simpele huisregels. Uitgangspunt voor het bezoek van deze site is de Netiquette! Gebruik gewoon, duidelijk en correct Nederlands.

De beheerders en eigenaren van deze site behouden zich het recht voor bijdragen te verwijderen. Wij houden ons ook het recht voor te allen tijde deze regels te kunnen aanpassen en/of uitbreiden.