Doorgang cursussen

Doorgang cursussen en lezingen Volksuniversiteit Nijkerk

VUN zoekt nieuwe bestuursleden

Het bestuur van de VUN is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Bent u op zoek naar een leuke uitdagende en dynamische vrijwilligersfunctie? Lees dan hier verder!

Docent Engels en Italiaans gezocht

Voor het seizoen 2018-2019 zijn wij op zoek naar een docent Engels en een docent Italiaans.

Voor meer informatie zie onze vacature pagina.

Seizoen 2018-2019 - 40 jaar VUN

Seizoen 2018-2019 is in volle voorbereiding binnenkort op deze site meer informatie over het programma.

Het seizoen wordt een bijzonder seizoen, want op 12 mei 2018 is het 40 jaar geleden dan de VUN begon met het geven van cursussen en lezingen in Nijkerk.

Volksuniversiteit Nijkerk, waar het plezier in het leren en uw eigen ontwikkeling voorop staan!

Welke cursussen en/of lezingen gaan door?

Circa 1 week voor aanvang van uw cursus en/of lezing ontvangt u per e-mail definitief bericht over de doorgang van uw cursus/lezing.

Indien eerder bekend is dat een cursus of lezing doorgang zal vinden, wordt dit hieronder vermeld. De details van de cursus/lezing volgt per mail circa 1 week voor aanvang van de cursus.

Heeft u vragen over de doorgang van uw cursus, neem dan per e-mail contact op met de cursuscoördinator van de betreffende cursus!

Laatste update:

Cursusseizoen 2018 - 2019

Voor de volgende cursussen/lezingen zoeken wij nog een paar cursisten en dan kan de cursus/lezing doorgaan. Meld u snel aan!:

• Momenteel geen vermeldingen van toepassing.

De volgende cursussen/lezingen zijn inmiddels zeker van doorgang*:

• Momenteel geen vermeldingen van toepassing.

* onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in de aanmeldingen.

Als gevolg van het geringe aantal aanmeldingen kunnen de onderstaande cursussen / lezingen niet van start gaan:

• Momenteel geen vermeldingen van toepassing.

Wij wensen al onze deelnemers aan de (taal)cursussen en lezingen die wel doorgaan een prettig en leerzaam cursusseizoen!

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!

Een paar keer per jaar versturen wij onze nieuwbrief met daarin nieuws over ons cursusaanbod.