Inschrijven bij de VUN

Controleer uw winkelmandje en bevestig uw inschrijving.

Controleer u winkelmandje en bevestig uw inschrijving voor uw cursussen / lezingen middels een betaling via iDeal of Creditcard (Visa/Mastercard)

Kies één of meerdere curussen of lezingen

U kunt meerdere cursussen en/of lezingen selecteren en toevoegen aan uw winkelmandje. Ook kunt u voor meerdere personen te gelijk inschrijven.

Na betaling wordt uw inschrijving verzonden en door ons verwerkt.

U bent ingeschreven voor de door u gewenste cursus /lezing. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving in uw e-mail.

Zie cursusvoorwaarden m.b.t. doorgang van onze cursussen en lezingen!

Schrijf u nu in voor één van onze cursussen of lezingen.

Selecteer de cursus(sen) en/of lezing(en) die u bij ons wilt volgen en voeg deze toe aan uw winkelmandje. E

Heeft u uw keuze gemaakt? Volg dan de stappen in ons bestel proces. Heeft u het hele proces doorlopen ontvangt u per mail een bevestiging van uw aanmelding.

Als u via onze site een cursus en/of lezing afneemt gaat u akkoord met onze cursusvoorwaarden en privacy verklaring.

Het VUN programma 2018 /2019

Errata 2018 / 2019

Wijzigingen/Correctie ten opzichte van het verspreidde cursusprogrammaboekje 2018 / 2019

• Pagina 7 - Italiaans 2e jaar is gepland om te starten op woensdag 26 september om 19.00 uur.
  • Pagina 7 - De lestijden van Engels 1e en 2e jaar staan niet correct in het schema. Het eerste jaar start om 20.45 uur en het tweede jaar om 19.00 uur.
  • Pagina 11 - De naam van de docente Bewust communiceren is Carla Alfrink.
  • Pagina 11 - Vragen Praten en Luisteren is 5 avonden! In de omschrijving en bij start wordt twee keer 4 lessgen genoemd dit is niet correct. De cursus bestaat uit 5 avonden achtereenvolgend met start op 16 januari.
  • Pagina 13 - De eerste les 2 x sneller lezen is gepland om te starten op woensdag 6 februari 2019.
  • Pagina 17 - De titel van de lezing over Joods Nijkerk = "Alleen de poes was blij" naar het gelijknamige boek van mevrouw Nechamah Mayer-Hirsch
  • Pagina 28 - Het laatste deel van de omschrijving van de Kunstmatige Intelligentie, hoort niet bij deze lezing. Vanaf 'voor al vele verhalen verteld over Joods Nijkerk ..." betreft het een herhaling van het laatste deel van de lezing over Joods Nijkerk.

Belangrijk om te weten!

Wat u moet weten voor u zich aanmeld voor onze cursussen en lezingen

Aanmelden voor de lezing & film avonden (5 stuks) en de lezing "We kunnen niet langer wachten" van Jan Terlouw lopen via de website van de Bibliotheek Nijkerk.

Via de link 'nu inschrijven' op de informatie pagina's van deze lezingen komt u uit bij de website van de bibliotheek Nijkerk. Op deze site kunt u uw kaarten voor deze avonden online bestellen.

Alle andere cursussen en lezingen kunt u via onze webshop bestellen.

Doorgang cursussen

Om te kunnen beslissen of een cursus door kan gaan, is het noodzakelijk dat u zich tijdig opgeeft!

Uw aanmelding dient uiterlijk 7 werkdagen voor aanvang van de (eerste) cursusdatum bij ons binnen te zijn. Voor de taalcursussen is dit 18 september 2018!

Voor al onze lezingen en curussen geldt dat u 1 week voor aanvang van de cursus een mail ontvangt met meer informatie over (de start van) uw cursus.

Te weinig inschrijvingen?

Helaas komt het soms voor dat wij voor een cursus of lezing te weinig aanmeldingen ontvangen. Wij melden dit tussen 7 en 5 werkdagen voor de eerste datum van de cursus/lezing.

Het spreekt voor zich dat wij dan ook gelijk uw inschrijfgeld volledig zullen retourneren.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze cursusvoorwaarden.

Aanmelden voor een taalcursus of een EHBO cursus

Wilt u bij een taalcursus in het opmerkingen veld (tijdens het bestelproces) aangeven welke ervaring u heeft met deze taal. Zo kunnen onze docenten beter inspelen op het niveau van onze cursisten.

Schrijft u zich in voor een EHBO cursus? De aanvullende gegevens voor de EHBO cursussen zijn noodzakelijk in verband met het officieel erkende EHBO diploma of certificaat dat u ontvangt na afsluiten van deze cursussen.

Wij ontvangen graag de volgende aanvullende gegevens (via het opmerkingen veld tijdens het bestelproces):

1. Uw voorletters en achternaam volgens paspoort / identiteitsbewijs
  2. Uw geboorte datum.
  3. Welke naam wenst u vermeld te hebben op uw diploma / certificaat?

MEEDOEN aan sociaal, culturele en sportieve activiteiten.

Inwoners van de gemeente Nijkerk met een laag inkomen kunnen een bijdrage van de gemeente ontvangen voor kosten die verband houden met sport, cultuur en vorming.

De bijdrage bedraagt maximaal € 150 per gezinslid per kalenderjaar. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om cursusgelden, cursusmateriaal, aanschaf boeken, etc.

Op de afdeling Samenlevingszaken van de gemeente Nijkerk of via de website www.nijkerk.eu, kunt u informatie hieromtrent opvragen.

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!