Inschrijven bij de VUN

Controleer uw winkelmandje en bevestig uw inschrijving.

Controleer u winkelmandje en bevestig uw inschrijving voor uw cursussen / lezingen middels een betaling via iDeal of Creditcard (Visa/Mastercard)

Kies één of meerdere curussen of lezingen

U kunt meerdere cursussen en/of lezingen selecteren en toevoegen aan uw winkelmandje. Ook kunt u voor meerdere personen te gelijk inschrijven.

Na betaling wordt uw inschrijving verzonden en door ons verwerkt.

U bent ingeschreven voor de door u gewenste cursus /lezing. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving in uw e-mail.

Zie cursusvoorwaarden m.b.t. doorgang van onze cursussen en lezingen!

Schrijf u nu in voor één van onze cursussen of lezingen.

Selecteer de cursus(sen) en/of lezing(en) die u bij ons wilt volgen en voeg deze toe aan uw winkelmandje.

Heeft u uw keuze gemaakt? Volg dan de stappen in ons bestel proces. Heeft u het hele proces doorlopen ontvangt u per mail een bevestiging van uw aanmelding.

Als u via onze site een cursus en/of lezing afneemt gaat u akkoord met onze cursusvoorwaarden en privacy verklaring.

Het VUN programma 2018 /2019

Errata 2018 / 2019

Wijzigingen ten opzichte van het verspreidde cursusprogrammaboekje 2018 / 2019

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor cursusseizoen 2018 / 2019 in volle gang. Het cursusprogrammaboekje voor dit seizoen is nog niet verspreid.

Belangrijk om te weten!

Wat u moet weten voor u zich aanmeld voor onze cursussen en lezingen

Doorgang cursussen

Om te kunnen beslissen of een cursus door kan gaan, is het noodzakelijk dat u zich tijdig opgeeft!

Uw aanmelding dient uiterlijk 7 werkdagen voor aanvang van de (eerste) cursusdatum bij ons binnen te zijn. Voor de taalcursussen is dit 11 september 2018!

Voor al onze lezingen en curussen geldt dat u 1 week voor aanvang van de cursus een mail ontvangt met meer informatie over (de start van) uw cursus.

Te weinig inschrijvingen?

Helaas komt het soms voor dat wij voor een cursus of lezing te weinig aanmeldingen ontvangen. Wij melden dit tussen 7 en 5 werkdagen voor de eerste datum van de cursus/lezing.

Het spreekt voor zich dat wij dan ook gelijk uw inschrijfgeld volledig zullen retourneren.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze cursusvoorwaarden.

Aanmelden voor een taalcursus of een EHBO cursus

Wilt u bij een taalcursus in het opmerkingen veld (tijdens het bestelproces) aangeven welke ervaring u heeft met deze taal. Zo kunnen onze docenten beter inspelen op het niveau van onze cursisten.

Schrijft u zich in voor een EHBO cursus? De aanvullende gegevens voor de EHBO cursussen zijn noodzakelijk in verband met het officieel erkende EHBO diploma of certificaat dat u ontvangt na afsluiten van deze cursussen.

Wij ontvangen graag de volgende aanvullende gegevens (via het opmerkingen veld tijdens het bestelproces):

1. Uw voorletters en achternaam volgens paspoort / identiteitsbewijs
  2. Uw geboorte datum.
  3. Welke naam wenst u vermeld te hebben op uw diploma / certificaat?

MEEDOEN aan sociaal, culturele en sportieve activiteiten.

Inwoners van de gemeente Nijkerk met een laag inkomen kunnen een bijdrage van de gemeente ontvangen voor kosten die verband houden met sport, cultuur en vorming.

De bijdrage bedraagt maximaal € 150 per gezinslid per kalenderjaar. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om cursusgelden, cursusmateriaal, aanschaf boeken, etc.

Op de afdeling Samenlevingszaken van de gemeente Nijkerk of via de website www.nijkerk.eu, kunt u informatie hieromtrent opvragen.

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!