Lezing De kunst van beleggen

Lezing: De kunst van beleggen

Wanneer?

Datum

Maandag 25 maart 2019


Tijd

19.30 - 21.30 uur

Waar?


Bibliotheek Nijkerk

Frieswijkstraat 99

3861 BK Nijkerk

Kosten?


Prijs € 7,50 p.p.

Start: gegarandeerd


Minimaal aantal deelnemers: n.v.t.

Maximaal aantal deelnemers: 100

Op 25 maart 2019 - tijdens de week van het geld - zullen Peter Collignon en Adri Grift van NLD Asset Management ons meenemen in de wereld van beleggen.

 

Wat gaan we deze avond doen?

Graag gaan Peter en Adri tijdens onze interactieve presentatie in op de kunst van beleggen. Daarbij spelen ratio en emotie een belangrijke rol.

Gastspreker: Peter Collignon

Studeerde Economie en Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Al tijdens zijn studie werkte hij als freelance docent MBA. Van 1990 tot 1992 was hij secretaris van de Raad van Bestuur van Levob Verzekeringen.


In 1992 is hij benoemd tot beleggingsadviseur bij IRIS (Institute for Research and Investment Services). In 1994 heeft hij de studie voor beleggingsanalist afgerond en sindsdien is hij ingeschreven in het register RBA. Van 1995 tot 2006 is hij werkzaam geweest bij Schretlen & Co (private bank van de Rabobank Groep), zijn laatste functie aldaar was directeur van de vestiging Heerenveen.


Peter is DSI-geregistreerd en bij NLD werkzaam als senior vermogensbeheerder. Tevens is hij verantwoordelijk voor het commerciële beleid. Peter is woonachtig in Hoevelaken

Gastspreker: Adri Grift

Studeerde Klassieke Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Utrecht en de Universiteit van Amsterdam. Na een aantal jaren in de journalistiek gewerkt te hebben maakte zij in 1994 de overstap naar het beleggingsvak. Ze werkte vervolgens als senior adviseur beleggingen en vermogensbeheerder bij de Rabobank en ING Private Banking.


Vanaf oktober 2008 is zij werkzaam als senior vermogensbeheerder bij NLD. Adri is ook woonachtig in Hoevelaken.

VOLKSUNIVERSITEIT NIJKERK


De vrijwilligers van de Stichting Volksuniversiteit Nijkerk - kortweg VUN -  willen  iedereen in Nijkerk en omgeving de mogelijkheid bieden zichzelf te ontwikkelen.


Bij de VUN staat het plezier in het leren en jezelf ontwikkelen voorop. Onze cursussen en lezingen worden in een ontspannen sfeer gegeven.


CONTACT


Vragen over onze cursussen of lezingen?


Taalcursussen: Coby de Witte

Korte Cursussen: Gert Jan Messelink

Lezingen & Specials: Yvonne Loman


Voor overige zaken kunt u contact opnemen met onze secretaris: Annie Lausberg


Telefoon: 06 - 22 37 21 19


Wij zijn allen vrijwillgers, het kan daardoor voorkomen dat de telefoon/mail niet direct of per omgaande beantwoord kan worden. Wij rekenen op jullie begrip!

ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?


Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een e-mail met een link om de aanmelding te bevestigen.

Postadres:

Stichting Volksuniversiteit Nijkerk |  Holkerweg 35 | 3861 PM | Nijkerk | KvK 41035109


© Volksuniversiteit Nijkerk 2019