Lezing & Film: The Greatest Showman

Donderdag 10 oktober 2019

18.45- 22.30 uur

Prijs Lezing & Film € 12,50 p.p.

Prijs alleen Film € 7,00 p.p.

Prijs alleen Lezing € 7,50 p.p.

Korte introductie film: The Greatest Showman

Duur: 105 min

'The Greatest Showman' werpt een blik op het leven van P.T. Barnum. Een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten.

Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht. De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar winnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land). De overige rollen worden vertolkt door Oscar genomineerde Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson.

De film is genomineerd voor 1 Oscar en winnaar van 1 Golden Globe.

Korte introductie Lezing: De geschiedenis van het Circus

Meer informatie volgt z.s.m.

Hoe zien deze lezing & film avonden er uit qua tijdsplanning?

18.45 – 19.00 uur inloop bezoekers lezing

19.00 – 19.45 uur lezing

19.45 – 20.00 uur korte pauze voor start van de film + inloop van mensen die alleen voor de film komen

20.00 – 22.30 uur film vertoning plus aansluitend even na te praten over de film voor wie dat wil

Inschrijven & betalen - LET OP afwijkend t.a.v. onze andere cursussen en lezingen

Voor de filmlezingen  werken wij samen met de Bibliotheek Nijkerk.  Kaarten voor de combinatie Film & Lezing en alleen Film bestel je bij de Bibliotheek Nijkerk via onderstaande linkjes (deze werken nog niet) .

U kunt ook kiezen om alleen de lezing bij te wonen. De kaartverkoop hiervoor loopt via de VUN (deze is al beschikbaar).

Let op: een combinatie ticket is voordeliger dan losse tickets voor alleen Film of Lezing!

Filmtrailer

Gastspreker: Nog niet bekend

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar een gastspreker of nog in overleg met een gastspreker.

Denk je: "He maar dat kan ik goed invullen?"
Neem dan contact op met Yvonne Loman.

De vrijwilligers van de Stichting Volksuniversiteit Nijkerk - kortweg VUN -  willen  iedereen in Nijkerk en omgeving de mogelijkheid bieden zichzelf te ontwikkelen.

Korte Cursussen: Vacant

Stichting Volksuniversiteit Nijkerk |  Holkerweg 35 | 3861 PM | Nijkerk | KvK 41035109