Lezing: Hoogsensitiviteit, Vitaliteit en Voeding

Lezing: Hoogsensitiviteit, Vitaliteit en Voeding

Wanneer?

Datum

Donderdag 30 maart 2023


Tijd

19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Waar?


Bibliotheek Hoevelaken

Meerveldlaan 22

3871 ED Hoevelaken

Kosten?


Prijs € 8,50 p.p.

Start: gegarandeerd


Minimaal aantal deelnemers: n.v.t.

Maximaal aantal deelnemers: 20

In de lezing Hoogsensitiviteit, Vitaliteit en Voeding gaan Margé en Fiona in op wat hoogsensitiviteit is. Ook komen diverse aspecten van hoogsensitief zijn aan bod en hoe dit samenhangt met ‘je vitaal voelen’ en wat de rol van voeding hierbij is.

 

Eén op de vijf personen is hoogsensitief, dat is dus zo’n 20% van de bevolking!

HSP (hoog sensitieve personen) hebben het talent zich goed in te kunnen leven in anderen, ze bedenken creatieve oplossingen en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het brein van HSP werkt anders dan bij niet-HSP. Hierdoor voel je je misschien vaak anders.

 

Ook is een HSP eerder uit balans wat ten koste kan gaan van je vitaliteit. Door meer kennis en inzicht in HSP kan je zelf veel doen om weer beter in balans te komen en je opnieuw vitaal te voelen. 

Gastsprekers: Margé van der Spruit & Fiona Kas

Margé van der Spruit (44) coacht mensen die vastlopen met HSP, stress en burn-outklachten en geeft contexuele coaching. Dit doet zij vanuit haar praktijk Spruit Coaching in Nijkerk.

 

Fiona Kas (47) is orthomoleculair diëtist en begeleid mensen naar een gezondere levensstijl met voor hen op maat gemaakte voedings- en dieetadviezen. Haar praktijk Fiona Kas Natuurdiëtist is tevens in Nijkerk gevestigd.