Lezing: Inbraakpreventie

Lezing: Inbraakpreventie

Wanneer?

Datum

donderdag 21 november 2022

Tijd

19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Waar?


Bibliotheek Nijkerkerveen
't Veense Hart

Van Noortstraat 36

3864 EV Nijkerkerveen

Kosten?


Prijs € 8,50 p.p.

Start: gegarandeerd


Minimaal aantal deelnemers: n.v.t.

Maximaal aantal deelnemers: 40

Een inbreker heeft slechts een paar seconden nodig om te bepalen of een pand makkelijk binnen te dringen is. Hoe zorg je ervoor dat een inbreker aan jouw huis voorbij gaat? 

Een inbraak is nooit helemaal te voorkomen, maar je kunt veel doen om de kans flink te verkleinen.

Inbraakpreventie bestaat uit vele manieren om je huis en dierbaren beter te beschermen en te zorgen voor een veilig gevoel. En dat is nodig want gemiddeld wordt er in Nederland 240 keer per dag ingebroken! Met inbraakpreventie zorg je ervoor dat een inbreker niet ongestoord en ongezien zijn gang kan gaan. Het blijkt dat circa 60% van de inbraken wordt gepleegd in de donkere maanden (oktober t/m maart). Maar in de zomer staan ramen en deuren meer open waardoor je risico op insluipen loopt. Bescherm daarom je woning en waardevolle bezittingen goed.


Wijkagent Daan Vegt komt deze avond vertellen wat jij kan doen om de kans op woninginbraak te verkleinen! 

Gastspreker: Daan Vegt

Daan is sinds 2021 wijkagent voor de wijken Doornsteeg, Schulpkamp en (oud) Corlaer. Sinds 2013 werk ik al in Nijkerk als hoofdagent. Maar in de zomer van 2021 ben ik in de functie als wijkagent gestart. 


Zie je mij voorbij komen in de auto, fiets of te voet? Spreek mij gerust even aan. Een berichtje sturen via Facebook kan natuurlijk ook. Of kijk op www.politie.nl in "mijn buurt" om je wijkagent een contactformulier toe te zenden:

Linkje: https://www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten...

Samen maken we de wijk veiliger! Jullie horen en zien veel en ik kan die informatie weer goed inzetten om de criminaliteit aan te pakken. Laten we dit samen doen!

Tot ziens in de wijk