Lezing: Oersterk leven

Lezing: Oersterk Leven

Wanneer?

Datum

Maandag 20 februari 2023


Tijd

19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Waar?


Bibliotheek Hoevelaken

Meerveldlaan 22

3871 ED Hoevelaken

Kosten?


Prijs € 8,50 p.p.

Start: gegarandeerd


Minimaal aantal deelnemers: n.v.t.

Maximaal aantal deelnemers: 20

Gezond en vitaal leven willen we allemaal. Want dan zit je lekker in je vel. Je body, mind en soul zijn in balans. Echter, de juiste balans vinden is niet altijd even gemakkelijk. Toch zijn er een aantal zaken die je zelf kunt doen. Dit doen we aan de hand van de “OER” pijlers: Ontspannen – Eten - Regelmatig bewegen.


Oersterk leven

In een tijd waarin vooral vaccinatie de oplossing lijkt te zijn om uit de covidpandemie te komen, laat Oersterkcoach en orthomleculair therapeut Ellen Abbringh de deelnemers zien wat je zelf nog meer kunt doen om de regie over de eigen gezondheid te houden en/of terug te pakken. In een interactieve lezing van circa anderhalf uur licht zij de pijlers van een vitaal leven toe: voldoende ontspanning, optimale voeding en de juiste beweging.

Gastspreker: Ellen Abbringh

Ellen studeerde toegepaste huishoudwetenschappen met als specialisatie voeding en gezondheid. Zij was 10 jaar werkzaam als voorlichter en later als coördinator bij de afdeling Gezondheidsvoorlichting van GGD Almelo. Daarna was zij manager Communicatie en PR bij de Koninklijke Nederlandse Atletiekunie.


Van 1998 tot 1 januari 2012 was zij mede-eigenaar van Aart Stigter’s Sport- en Gezondheidscentrum. Later kwamen daar Hardloopcentrum Aart Stigter in Amerongen, Runnersworld Utrecht, Runnersworld Amersfoort en Runnersworld Amsterdamse Bos bij.


Als gediplomeerd trainer op het gebied van bootcamp, hardlopen, sportief wandelen en nordic walking en ook als runningtherapeut en spinningdocent, heeft Ellen vanaf 1989 in heel Nederland inmiddels duizenden mensen het plezier van hardlopen en bewegen helpen leren ontdekken.


Sinds het voorjaar van 2018 richt Ellen zich binnen haar nieuwe bedrijf fulltime op het aanleren van een gezonde leefstijl.