Lezing: Opruimen is niet moeilijk

Lezing: Opruimen is niet moeilijk!

Wanneer?

Datum

Maandag 15 mei 2023


Tijd

19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Waar?


Bibliotheek Nijkerk

Frieswijkstraat 99

3861 BK Nijkerk

Kosten?


Prijs € 8,50 p.p.

Start: gegarandeerd


Minimaal aantal deelnemers: n.v.t.

Maximaal aantal deelnemers: 20

Kijk jij om je heen in je huis en weet je niet meer waar je spullen moet laten? Word je onrustig van alle spullen in je keuken of voorraadkast? Staat jouw zolder of schuur vol met dozen die je wil opruimen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Is er een dierbare overleden en mag jij de woning gaan opruimen en leeghalen? Of ga je verhuizen en weet je niet waar je moet beginnen met inpakken?


Dan biedt de lezing van Coen vast uitkomst!

Gastspreker: Coen van Gulijk

Recentelijk hebben Coen en zijn gezin besloten om te 'downsizen' in spullen. Daarom heeft Coen een opleiding gedaan om opruimcoach te worden. De opgedane kennis komt Coen graag met jullie delen.

In het dagelijkse leven is Coen werkzaam bij TNO als Professor op het gebied van Digital Transformation of Safety Management Systems. Voor zijn werk heeft hij met zijn gezin een aantal jaar in Engeland gewoond. Inmiddels wonen zij weer in Nederland. Een dergelijke verhuizing vraagt om een georaniseerde aanpak. En is een goed moment om een kritisch naar alle spullen te kijken die je over de jaren hebt verzameld.