Lezing: Positief van start

Maandag 13 januari 2020

20.00 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Het nieuwe jaar is net gestart .... veel mensen starten het nieuwe jaar met 'goede voornemens'. Maar hoe hou je die vast en zorg je ervoor dat deze goede voornemens ook daadwerklijk gaan slagen en vol te houden zijn?

Esther Oosterling -levensloop psychologe- verzorgt op 13 januari 2020 een lezing over het realiseren van doelen die jezelf hebt gesteld!

Meer informatie over deze avond volgt binnenkort.

Wat gaan we deze avond doen?

Tijdens de lezing wordt komen onder andere de volgende punten aan de orde:

• Meer informatie volgt

Gastspreker: Esther Oosterling

Ik ben Esther Oosterling, levenslooppsycholoog & coach en ik heb  een eigen praktijk in Amersfoort-Vathorst.

Mijn levensmotto is: 'You live & You learn.' Dat sluit helemaal aan bij mijn werk als levenslooppsycholoog & coach. We leren met vallen (tegenslag) en opstaan (successen).

Ik werk met de kracht van positieve psychologie. Ik geloof erin dat als je vanuit een ander perspectief naar je situatie kijkt, als je je mindset verandert, als je denkt in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden, dat je daarmee je leven verandert.

Elke maand maak ik het mini magazine ‘Positieve Psychologie Post’ waarin één thema centraal staat. Wil je al meer weten over dit onderwerp, neem dan alvast een kijkje op mijn website waar je het mini magazine kunt lezen.

De vrijwilligers van de Stichting Volksuniversiteit Nijkerk - kortweg VUN -  willen  iedereen in Nijkerk en omgeving de mogelijkheid bieden zichzelf te ontwikkelen.

Korte Cursussen: Vacant

Stichting Volksuniversiteit Nijkerk |  Holkerweg 35 | 3861 PM | Nijkerk | KvK 41035109