Lezing: Verkeersregels opgefrist!

maandag 7 februari 2022

19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

In de afgelopen jaren is er veel veranderd op de weg. Aangezien de meeste mensen onder ons al geruime tijd hun rijbewijs hebben, is het bijhouden van nieuwe verkeersregels best lastig, zoals de betekenis van diverse nieuwe verkeersborden, of "wat betekenen de strepen op de weg"?

De verkeersregels worden voortdurend aangepast aan nieuwe wensen en inzichten. Indien u bijvoorbeeld 15 jaar geleden uw rijbewijs heeft gehaald, dan is inmiddels 40% van de wegenverkeerswet gewijzigd. Wist je dat in de zomer van 2017 er 14 nieuwe verkeersborden geïntroduceerd zijn?

Maar ook vragen als hoe kan ik zuinig en milieu bewust rijden, zullen deze avond de revue paseren. Wist je dat dit tegenwoordig onderdeel van je rijlessen is?

Tanja neemt je mee in deze veranderingen. Zodat je weer veilig, en verantwoord deel kan nemen aan het verkeer.

Gastspreker: Tanja Bouwman

Sinds 2005, hebben Henk en Tanja Bouwman een Auto-en motorrijschool in Nijkerk: L op het dak.

Zij hebben reeds vele leerlingen op weg geholpen naar het behalen van hun rijbewijs.