Cognac of Brandy?

Algemene informatie m.b.t. onze cursussen en lezingen

Cognac of brandy?

Cursusdata en tijden

Dag: donderdag 14 maart 2019

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Wijnhandel & Slijterij de Moor

Gasthuisstraat 2

3861 BS NIJKERK

Cursusprijs & Inschrijven

Cursusprijs € 15,00

Minimaal aantal deelnemers = 8

maximaal aantal deelnemers = 16

Cognac of Brandy?

Bent u een liefhebber van cognac? Mixen met VS en VSOP en waar staat XO eigenlijk voor? Wanneer is het een cognac en wanneer een brandy? Zijn brandy's net zo goed als cognacs?

Gerwin Poolen, vinoloog en eignaar van Slijterij-Wijnhandel de Moor geeft antwoord op deze vragen en vertelt u meer over cognacs.

Wat gaan we deze avond doen?

Sinds enige tijd kunt u bij Slijterij-wijnhandel “De Moor” ook terecht voor proeverijen en dat is precies wat we gaan doen tijdens deze avond.

Onder deskundige leiding wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van de cognacs. Gerwin Poolen zal u diverse soorten laten proeven en daarbij boeiende verhalen vertellen over de herkomst van de cognac's.

Voor deze lezing is geen cursusmateriaal nodig.

Cognac of brandy?

n.v.t.

Uw gastheer

Gerwin Poolen - Vinoloog

‘Een vakkundige, enthousiaste en vooral goede wijnwinkelier.’ Met dit juryoordeel veroverde Gerwin Poolen van Wijnhandel & Slijterij De Moor een plek in de landelijke Top-10 Beste Wijnwinkels.

Sinds Gerwin Poolen de winkel met slijterij van zijn vader overnam, is de focus op de Wijnhandel komen te liggen. Slijterij-wijnhandel De Moor bestaat reeds 40 jaar. Geen alledaagse slijterij maar eentje waar nostalgie hoogtij viert. In Nijkerk en omstreken is 'De Moor' dan ook een begrip.

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten