Love to write: 'mijn levensreis'

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten

Algemene informatie m.b.t. onze cursussen en lezingen

Love to write: "Mijn levensreis"

Cursusdata en tijden

Dag: maandag 5 november

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Onze lezingen zijn inclusief koffie/thee bij ontvangst

Cursusprijs & Inschrijven

Cursusprijs € 12,50

Minimaal aantal deelnemers = n.v.t

maximaal aantal deelnemers = 30

Love to write: "Mijn levensreis"

Welke herinneringen zijn belangrijk voor je? Waar sta je nu in het leven? Wat zijn jouw dromen en verlangens voor de toekomst? Schrijven is een goede manier om je hierover te bezinnen.

Wat gaan we deze avond doen?

Tijdens de workshop ‘Love to write’ met als thema ‘Mijn levensreis’ denk je aan de hand van duidelijke opdrachten na over deze vragen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende creatieve schrijftechnieken (bijvoorbeeld woordgedicht, elfje, dialoog, dagboekfragment).

Deze schrijftechnieken zijn niet moeilijk maar helpen je juist op weg in het schrijven en zetten je gedachten in gang. Je hoeft geen schrijfkwaliteiten te hebben om aan deze workshop mee te doen, wel de bereidheid om je hart en gedachten aan het papier toe te vertrouwen.

Voor deze lezing dient u zelf uw 'schrijfmateriaal' (schrift en pennen) mee te nemen.

Jouw levensreis

Papier (schrift) en pennen

n.v.t.

Uw docent

Wilma Poolen

Wilma Poolen, auteur van een viertal boeken met creatieve schrijfopdrachten voor bijbel en geloof (Love to write, Start to write, Pen de Preek, Read-Write-Grow, en in het najaar volgen twee nieuwe boeken)

Met mijn boeken zet ik anderen aan het schrijven. Ik schrijf zelf ook graag, met name dagboek.

Met de workshop wil ik de deelnemers stimuleren vanuit hun hart en gedachten te schrijven. Door niet bezig te zijn met hoe het moet of hoort, krijgt je creativiteit de ruimte en ontstaan er hele mooie dingen op papier.

Meer info www.lovetowrite.info