Creatief schrijven

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten

Algemene informatie m.b.t. onze cursussen en lezingen

Cursusdata en tijden

Dag: maandag 5 november

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Onze lezingen zijn inclusief koffie/thee bij ontvangst

Cursusprijs & Inschrijven

Cursusprijs € 12,50

Minimaal aantal deelnemers = n.v.t

maximaal aantal deelnemers = 30

Creatief schrijven

De schrijftechnieken zijn helemaal niet moeilijk. Ze zorgen er juist voor dat iedereen kan schrijven!.

Wat gaan we deze avond doen?

De workshop bestaat uit een aantal schrijfopdrachten, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende creatieve schrijftechnieken (bijvoorbeeld woordgedicht, elfje, dialoog, dagboekfragment, rondeel).

Deze schrijftechnieken helpen je op weg in het schrijven en zetten je gedachten in gang.

Hiermee kun je het voorbereidende werk doen voor het uiteindelijke resultaat (verhaal, column) dat je wilt gaan schrijven.

Je denkt na over mogelijke onderwerpen, verhaallijnen, etc. Allemaal vanuit je eigen gedachten.

Je gaat eigenlijk actief op zoek naar inspiratie. Je bent nog niet bezig met het eindresultaat, maar geeft je creativiteit de ruimte.

Voor deze lezing dient u zelf uw 'schrijfmateriaal' (schrift en pennen) mee te nemen.

Creatief (dagboek) schrijven

Papier (schrift) en pennen

n.v.t.

Uw docent

Wilma Poolen

Wilma Poolen, auteur van een viertal boeken met creatieve schrijfopdrachten voor bijbel en geloof (Love to write, Start to write, Pen de Preek, Read-Write-Grow, en in het najaar volgen twee nieuwe boeken)

Met mijn boeken zet ik anderen aan het schrijven. Ik schrijf zelf ook graag, met name dagboek.

Met de workshop wil ik de deelnemers stimuleren vanuit hun hart en gedachten te schrijven. Door niet bezig te zijn met hoe het moet of hoort, krijgt je creativiteit de ruimte en ontstaan er hele mooie dingen op papier.

Meer info www.lovetowrite.info