De kunst van beleggen

Algemene informatie m.b.t. onze cursussen en lezingen

Cursusdata en tijden

Dag: maandag 25 maart 2019

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Onze lezingen zijn inclusief koffie/thee bij ontvangst

Cursusprijs & Inschrijven

Cursusprijs € 7,50

Minimaal aantal deelnemers = n.v.t

maximaal aantal deelnemers = 100

De kunst van beleggen

Op 25 maart 2019 -tijdens de week van het geld - zal Peter Collignon van NLD Asset Management ons meenemen in de wereld van beleggen.

Wat gaan we deze avond doen?

Meer informatie volgt.

Voor deze lezing is geen cursusmateriaal nodig.

nog niet bekend

n.v.t.

nog niet bekend

Uw gastspreker

Peter Collignon - NLD Asset Management

Ik ben Peter Collignon, 53 jaar en woonachtig in Hoevelaken. Ik heb Economie (drs) en Rechten (mr) gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast ben ik post-doctoraal afgestudeerd in de beleggingsleer (RBA). Momenteel ben ik druk bezig met het afronden van een promotie-onderzoek over Ponzi-zwendel.

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig vermogensbeheerder bij NLD Asset Management, na eerst ruim 15 jaar voor de Rabobank en Robeco gewerkt te hebben. Daarnaast geef ik gemiddeld 1 dag in de week les aan HBO- en Masterstudenten bij het NCOI.

Als lid van de Raad van Toezicht ben ik betrokken bij een tweetal stichtingen, en dan met name bij de ouderenzorg. Een doelgroep die niet altijd meer zelf voor zijn eigen belang kan opkomen. Het idee om eraan te kunnen bijdragen deze mensen een welverdiende oude dag te mogen bezorgen geeft veel voldoening.

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten