De kunst van beleggen

Algemene informatie m.b.t. onze cursussen en lezingen

Cursusdata en tijden

Dag: maandag 25 maart 2019

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Onze lezingen zijn inclusief koffie/thee bij ontvangst

Cursusprijs & Inschrijven

Cursusprijs € 7,50

Minimaal aantal deelnemers = n.v.t

maximaal aantal deelnemers = 100

Voor deze lezing is geen cursusmateriaal nodig.

De kunst van beleggen

Op 25 maart 2019 - tijdens de week van het geld - zullen Peter Collignon en Adri Grift van NLD Asset Management ons meenemen in de wereld van beleggen.

Wat gaan we deze avond doen?

Graag gaan Peter en Adri tijdens onze interactieve presentatie in op de kunst van beleggen. Daarbij spelen ratio en emotie een belangrijke rol.

nog niet bekend

n.v.t.

nog niet bekend

Uw gastsprekers

Mr. drs. P.C.J.(Peter) Collignon RBA

Studeerde Economie en Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Al tijdens zijn studie werkte hij als freelance docent MBA. Van 1990 tot 1992 was hij secretaris van de Raad van Bestuur van Levob Verzekeringen.

In 1992 is hij benoemd tot beleggingsadviseur bij IRIS (Institute for Research and Investment Services). In 1994 heeft hij de studie voor beleggingsanalist afgerond en sindsdien is hij ingeschreven in het register RBA. Van 1995 tot 2006 is hij werkzaam geweest bij Schretlen & Co (private bank van de Rabobank Groep), zijn laatste functie aldaar was directeur van de vestiging Heerenveen.

Peter is DSI-geregistreerd en bij NLD werkzaam als senior vermogensbeheerder. Tevens is hij verantwoordelijk voor het commerciële beleid. Peter is woonachtig in Hoevelaken

Drs. A.J.(Adri) Grift

Studeerde Klassieke Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Utrecht en de Universiteit van Amsterdam. Na een aantal jaren in de journalistiek gewerkt te hebben maakte zij in 1994 de overstap naar het beleggingsvak. Ze werkte vervolgens als senior adviseur beleggingen en vermogensbeheerder bij de Rabobank en ING Private Banking.

Vanaf oktober 2008 is zij werkzaam als senior vermogensbeheerder bij NLD. Adri is ook woonachtig in Hoevelaken.

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten