Lezingen & Concerten

Lezingen

Even proeven aan een onderwerp!

Van kunstlezingen tot een heus concert. Gaat u liever wijnproeven bij wijnhandel slijterij 'De Moor'? Heeft u meer met muzieklezingen of komt u liever naar een lezing van Luc Enting over de film Wild? Meer weten over de recente wijzingingen in het erfrecht? Of weten waarom Jan Terlouw van mening is dat we niet langer kunnen wachten? Het kan allemaal bij de VUN.

 

Nieuw in 2018-2019: alle lezingen in de Bibliotheek gaan gegarandeerd door!

In 2018-2019 werken voor het grootste deel van onze lezingen samen met de Bibliotheek Nijkerk. Alle lezingen die zullen plaatsvinden in de Bibliotheek Nijkerk zijn gegarandeerd van doorgang.

 

Wij vragen wel of u zich vooraf wil aanmelden zodat wij voor voldoende zitplaatsen en een kopje koffie en thee voor u kunnen verzorgen! Afhankelijk van de soort lezing is plek voor circa 30, 60 of 100 personen, maar ... VOL = VOL! Dus meldt u op tijd aan!

 

Hieronder het overzicht van lezingen:

 

 

Wanneer hoort u of de lezing waarvoor u zich heeft aangemeld doorgaat?

Circa 7 tot 5 werkdagen voor aanvang van de lezing ontvangt u van onze cursuscoördinatoren per e-mail een bericht over de doorgang van uw lezing. Lezingen in de Bibliotheek zijn gegarandeerd van doorgang. Inschrijven is wel aan te raden omdat hiervoor wel geldt VOL = VOL.

 

Voor de lezingen op andere locaties is inschrijven noodzakelijk, inlopen op de avond zelf is hier niet mogelijk.

 

 

Informatie

Algemene informatie m.b.t. onze cursussen en lezingen

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten

Een paar keer per jaar versturen wij onze nieuwbrief met daarin nieuws over ons cursus aanbod.