Lezingen

Lezingen

Even proeven aan een onderwerp!

Soms is het gewoon leuk om even aan een onderwerp te proeven. Of om net dat beetje extra informatie te vinden dat je zoekt. Wij bieden heel veel verschillende lezingen aan in 2018 - 2019. Komt u ook bij ons snuffelen?

 

Van kunstlezingen tot grip krijgen op loslaten. Gaat u liever wijnproeven op onze Nijkerkse wijngaard 'Aan de breede beek'? Meer weten over de recente wijzingingen in het erfrecht, het kan allemaal bij de VUN.

 

Nieuw in 2018-2019: alle lezingen gaan gegarandeerd door!

In 2018-2019 werken voor onze lezingen samen met de Bibliotheek Nijkerk. Alle lezingen zullen plaatsvinden in de Bibliotheek Nijkerk en zijn gegarandeerd van doorgang.

 

Wij vragen wel of u zich vooraf wil aanmelden zodat wij voor voldoende zitplaatsen en een kopje koffie en thee voor u kunnen verzorgen! Er is plek voor circa 60 personen, maar ... VOL = VOL! Dus meldt u op tijd aan!

 

Hieronder het overzicht van lezingen:

 

 

 

Wanneer hoort u of de lezing waarvoor u zich heeft aangemeld doorgaat?

Circa 7 tot 5 werkdagen voor aanvang van de cursussen ontvangt u van onze cursuscoördinatoren per e-mail een bericht over de doorgang van uw cursus. Inschrijven is noodzakelijk, inlopen op de dag zelf is niet mogelijk.

 

 

Informatie

Algemene informatie m.b.t. onze cursussen en lezingen

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten

Een paar keer per jaar versturen wij onze nieuwbrief met daarin nieuws over ons cursus aanbod.