Wild & Wijn

Algemene informatie m.b.t. onze cursussen en lezingen

Cursusdata en tijden

Dag: donderdag 18 oktober 2018

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Wijnhandel & Slijterij de Moor

Gasthuisstraat 2

3861 BS NIJKERK

Cursusprijs & Inschrijven

Cursusprijs € 15,00

Minimaal aantal deelnemers = 8

maximaal aantal deelnemers = 16

Wild & Wijn

Oktober de start van het Wildseizoen. Vindt u het ook lastig een passende wijn te vinden bij gerechten als hert, wildzwijn en parelhoen? Gerwin Poolen, vinoloog en eignaar van Slijterij-Wijnhandel de Moor uit Nijkerk helpt u een handje op weg bij het maken van een keuze.

Wat gaan we deze avond doen?

Sinds enige tijd kunt u bij Slijterij-wijnhandel “De Moor” ook terecht voor wijnproeverijen en dat is precies wat we gaan doen tijdens deze avond.

Onder deskundige leiding wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van wijn. Deze avond is gericht op de combinatie van wijn en wildgerechten. Gerwin Poolen zal u diverse wijnen laten proeven en daarbij boeiende verhalen vertellen over de herkomst van de wijnen en waarom juist deze wijnen goed combineren met wildgerechten.

Voor deze lezing is geen cursusmateriaal nodig.

n.v.t.

Uw gastheer

Gerwin Poolen - Vinoloog

‘Een vakkundige, enthousiaste en vooral goede wijnwinkelier.’ Met dit juryoordeel veroverde Gerwin Poolen van Wijnhandel & Slijterij De Moor een plek in de landelijke Top-10 Beste Wijnwinkels.

Sinds Gerwin Poolen de winkel met slijterij van zijn vader overnam, is de focus op de Wijnhandel komen te liggen. Slijterij-wijnhandel De Moor bestaat reeds 40 jaar. Geen alledaagse slijterij maar eentje waar nostalgie hoogtij viert. In Nijkerk en omstreken is 'De Moor' dan ook een begrip.

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten