Zomerse Wijnen

Algemene informatie m.b.t. onze cursussen en lezingen

Cursusdata en tijden

Dag: donderdag 11 april 2019

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Wijnhandel & Slijterij de Moor

Gasthuisstraat 2

3861 BS NIJKERK

Cursusprijs & Inschrijven

Cursusprijs € 15,00

Minimaal aantal deelnemers = 8

maximaal aantal deelnemers = 16

Zomerse Wijnen

Gezellig een hapje en een drankje doen op de lange zomerse avonden … klinkt goed toch?

Maar welke wijn past daar nu bij? Of welke wijn kan ik bij de BBQ schenken?

Gerwin Poolen, vinoloog en eignaar van Wijnhandel Slijterij de Moor uit Nijkerk helpt u een handje op weg bij het maken van een keuze.

Wat gaan we deze avond doen?

Sinds enige tijd kunt u bij Slijterij-wijnhandel “De Moor” ook terecht voor proeverijen en dat is precies wat we gaan doen tijdens deze avond.

Onder deskundige leiding wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van de cognacs. Gerwin Poolen zal u diverse wijnen laten proeven en daarbij boeiende verhalen vertellen over de herkomst van de wijnen en waarom juist deze wijnen goed passen bij een zomerse avond.

Voor deze lezing is geen cursusmateriaal nodig.

n.v.t.

Uw gastheer

Gerwin Poolen - Vinoloog

‘Een vakkundige, enthousiaste en vooral goede wijnwinkelier.’ Met dit juryoordeel veroverde Gerwin Poolen van Wijnhandel & Slijterij De Moor een plek in de landelijke Top-10 Beste Wijnwinkels.

Sinds Gerwin Poolen de winkel met slijterij van zijn vader overnam, is de focus op de Wijnhandel komen te liggen. Slijterij-wijnhandel De Moor bestaat reeds 40 jaar. Geen alledaagse slijterij maar eentje waar nostalgie hoogtij viert. In Nijkerk en omstreken is 'De Moor' dan ook een begrip.

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten