Bewust Communiceren (NLP)

Corlaer College

Ds. Kuypersstraat 3

3863 CA Nijkerk

Ingang: achterzijde VMBO gebouw (via Vlinderlaan)

Cursusprijs & Inschrijven

Cursusprijs € 88

Minimaal aantal cursisten = 8

Maximaal aantal cursisten = 12

Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten

Algemene informatie m.b.t. onze cursussen en lezingen

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

NLP Basiscursus

De basiscursus NLP kan u helpen inzicht te krijgen in uw manier van communiceren en omgaan met emoties.

Wat leert u tijdens deze cursus?

In deze cursus leert u de basisprincipes door een combinatie van theorie en praktische oefeningen. Tijdens de basiscursus NLP maakt de docent u bewust van uw manier van communiceren. U zult zich beter begrepen voelen.

Voor deze cursus is geen lesvoorbereiding nodig. U krijgt geen huiswerk mee.

Tijdens de les worden opdrachten uitgereikt. De presentatie wordt na afloop van iedere les aan de deelnemers gemaild. Er wordt niet met een lesboek of methode gewerkt.

Uw cursus materiaal ontvangt u van de docente op de eerste cursusavond.

NLP

Uw docente

Carla Alfrink

Carla Alfrink is een geboren en getogen Nijkerkse. Zij is een gedreven docent op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en timemanagement. Zij weet vele doelgroepen op het juiste niveau te boeien met haar kennis.

Daarnaast is zij coach, met name op het gebied van burn-outpreventie. Haar passie is: Mensen helpen zichzelf te zijn. Maar dan wel met beide benen op de grond. Met praktische tips en advies.