VUN Specials

VUN SPECIALS

Zo nu en dan hebben een vreemde eend in de bijt:  de VUN Special!

Wat zijn dat VUN Specials?

Het zijn activiteiten die niet direct onder te brengen zijn bij één van onze categorieën. Denk aan een concert of een (dag)excursie.

Zo hebben we in het seizoen 2000-2001 een Toneel voorstelling gehad. In 2018-2019 ter ere van ons 40-jarig jubileum hebben we twee klassieke concerten georganiseerd: De Messiah en de Johannes Passion.

Wie weet wat de toekomst brengt? Welke Specials zullen volgen?

Seizoen 2019-2020

De voorbereidingen voor seizoen 2019 - 2020 zijn in volle gang. Hieronder een overzicht van de VUN Specials.

Indien er meer informatie beschikbaar is over een cursus wordt deze beschikbaar gemaakt via een linkje naar de informatie pagina. Op het moment dat datum, tijd en prijs zijn ingevuld, is het mogelijk om aan te melden voor de VUN special.

ER IS NOG GEEN SPECIAL GEPLAND

datum | tijd | € | Locatie:

De vrijwilligers van de Stichting Volksuniversiteit Nijkerk - kortweg VUN -  willen  iedereen in Nijkerk en omgeving de mogelijkheid bieden zichzelf te ontwikkelen.

Korte Cursussen: Vacant

Stichting Volksuniversiteit Nijkerk |  Holkerweg 35 | 3861 PM | Nijkerk | KvK 41035109