VUN (VRIJWILLIGER) VACATURES

Join the VUN!

Open sollicitaties docenten / gastsprekers

Bent u (taal)docent of deskundige en denkt u een leuke cursus of lezing te kunnen verzorgen voor de Volksuniversiteit Nijkerk?

Dan staan wij zeker open voor uw suggestie. Stuurt u ons gerust uw idee met cv en motivatie toe.

Bent u taaldocent of native speaker en heeft u ervaring met lesgeven aan volwassenen? Neemt u dan gerust contact met ons op als u interesse heeft in het lesgeven bij ons aan de Volksuniversiteit Nijkerk. Ook als het een taal betreft die wij nog niet aanbieden.

Wij zijn elk cursusjaar weer op zoek naar het uitbreiden en verdiepen van onze (taal-) cursusaanbod. U kunt per mail reageren op secretariaat@vu-nijkerk.nl

Bestuursleden gezocht

Lijkt het je leuk om als bestuurslid (vrijwilliger) bij ons aan de slag te gaan?

Interesse? Stuur dan een e-mal naar: secretariaat@vu-nijkerk.nl

Open sollicitatie docenten/gastspreker?

Onder aan deze pagina vind je meer informatie over de werkwijzen voor het insturen van uw open sollicitatie  bij de VUN