Startdatum & Lestijden

Corlaer College

Ds. Kuypersstraat 3

3863 CA Nijkerk

Ingang: achterzijde VMBO gebouw (via Vlinderlaan)

Minimaal aantal deelnemers: 8

10 of meer cursisten = 22 lessen

8  of 9 cursisten = 18 lessen

Welcome!

Engels is al jaren een vertrouwde taal bij de Volksuniversiteit  Nijkerk. Voor het cursusjaar 2019-2020  bieden wij drie niveaus aan.

Engels 1e jaar

Ook al staat het plezier centraal bij het leren van een taal, toch wordt er verwacht dat u minimaal een uur per week besteedt aan het leren van woordjes, het maken van oefeningen en het voorbereiden van opdrachten. Met deze investering in tijd zult u merken dat u de taal steeds beter begrijpt en beheerst.

We gebruiken Fairway NEW I van uitgeverij Intertaal (ong. € 31,90 per boek ). Fairway NEW I is een tekst- en werkboek  dat gebundeld is in 1 uitgave. Praktisch en overzichtelijk!

Engels 3e jaar

Het derde jaar Engels is geschikt voor mensen die al enige kennis van het Engels bezitten of afgelopen seizoen het 2e jaar Engels hebben gedaan bij de VUN. We gebruiken tijdens deze cursus de uitgave Fairway New II van uitgeverij Intertaal (ong. € 31,90 per boek).

Engels gevorderden / Conversatie

De cursus  Engels gevorderden is geschikt voor mensen die al een goede basiskennis van het Engels bezitten. We gebruiken Fairway II van uitgeverij Intertaal (ong. € 33,60 per boek ). In dit jaar ligt de nadruk op conversatie

Algemeen

In het seizoen 2018-2019 is er geen eerste jaar Engels gestart, dit is de reden voor de VUN om in 2019-2020 geen Engels 2e jaar aan te bieden.

Studieboeken

Je dient zelf zorg te dragen voor de aanschaf van de studieboeken. Wij adviseren echter wel om deze pas aan te schaffen als de cursus definitief door zal gaan.

Boek

1e jaar

Fairway NEW 1

3e jaar

Fairway NEW 2

Gevorderden

Fairway II

Uw docent(e): Vacant

Engels 1e en 3e jaar

Voor komend seizoen zoeken wij nog een docent(e) Engels.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Coby de Witte, cursuscoördinator talen.

Uw docente: Ineke Rekveldt

Engels Gevorderden / Conversatie

Meer informatie volgt

De vrijwilligers van de Stichting Volksuniversiteit Nijkerk - kortweg VUN -  willen  iedereen in Nijkerk en omgeving de mogelijkheid bieden zichzelf te ontwikkelen.

Korte Cursussen: Vacant

Stichting Volksuniversiteit Nijkerk |  Holkerweg 35 | 3861 PM | Nijkerk | KvK 41035109