Lezingen

LEZINGEN

Een lezing bij de VUN is een heel breed begrip. Al onze lezingen hebben als overeenkomst: het is een leerzaam avondje uit!.


Bij de ene lezing ligt de nadruk wat meer op luisteren en kennis opdoen, daar waarbij een andere lezing een actieve rol voor de aanwezigen is weggelegd.


Een lezing bij de VUN is tevens een avondje uit. Op informele wijze kan je kennis maken met diverse onderwerpen en (actuele) thema's. Waarbij we proberen aan te sluiten bij landelijke/regionale/plaatselijke activiteiten en thema weken.


Naast de 'gewone' lezingen kent de VUN ook specifieke lezingen zoals: Lezing & Proeverij, muzieklezingen, historische lezingen, kunstlezingen en natuurlezingen.Seizoen 2024 - 2025

De voorbereidingen voor het seizoen 2024 - 2025 zijn in volle gang. In de zomermaanden zal deze pagina gevuld gaan worden met boeiende lezingen

De lezingen die wij samen met de Bibliotheek Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkeveen organiseren gaan gegarandeerd door (tenzij er geen of slechts enkele aanmeldingen vooraf zijn ontvangen).  Wil je weten of een lezing doorgaat? Ga dan naar naar het cursus- en lezingenoverzicht.


Indien er meer informatie beschikbaar is over een lezing wordt deze beschikbaar gemaakt via een linkje (groene kopjes)naar de pagina van de betreffende lezing. Op het moment dat datum, tijd en prijs zijn ingevuld, is het mogelijk om aan te melden voor deze lezing. De genoemde tijd is het tijdstip van aanvang van de lezing.

LEZINGEN SEPTEMBER - DECEMBER 2024


KUNSTLEZING: SMAAKVOLLE KUNST
16 september 2024 | 19.30 uur | € 8.50 p.p. | locatie: Bibliotheek Nijkerk


LEZINGEN JANUARI - APRIL 2025